Contact

Over Kompagnie Kistemaker

Kompagnie Kistemaker is een eigenzinnig interdisciplinair theatergezelschap opgericht in 2016. De artistieke aanvoerder is theatermaker Karlijn Kistemaker, ondersteund door scenograaf Calle de Hoog, producent Laura Savelkoul, marketeer Michelle Roos en zakelijk leider Jimmy-Pierre de Graaf. In hun magisch-realistische stijl worden feit en fictie met elkaar verenigd. Zowel in de zaal als op locatie worden alle theatrale middelen uit de kast gehaald en theaterregels overtreden, allemaal om u ervan te overtuigen dat de waarheid gekker is dan een leugen. Kompagnie Kistemaker is vooral bekend door hun beruchte 12-delige theaterserie Missie Márquez. De delen 4, 5 en 6 werd genomineerd voor de BNG Bank Nieuwe Theatermakersprijs 2017 en in juli 2018 zal Karlijn Kistemaker de Charlotte Köhlerprijs 2018 van het Prins Bernhard Cultuurfonds ontvangen.

Contact opnemen

Neem voor boekingen en andere informatie contact op met Jimmy-Pierre de Graaf, zakelijk leider van Kompagnie Kistemaker via info@kompagniekistemaker.nl of 06 423 106 55

.

Neem voor publiciteit contact op met Michelle Roos, publiciteitsmedewerker van Kompagnie Kistemaker via publiciteit@kompagniekistemaker.nl of telefoonnummer 06 239 388 32.

Aanmelden nieuwsbrief

Laat niets meer aan je neus voorbij gaan en meld je hier aan voor onze nieuwsbrief! We delen het nieuws met je... als er nieuws is! Dus geen strak getimede wekelijkse of maandelijkse post, gewoon het wel en wee van Kompagnie Kistemaker + bizarre nieuwtjes en speeldata in je mailbox op het moment dat het relevant is. Aanmelden maar!

missie marquez