Contact

Over Kompagnie Kistemaker

Kompagnie Kistemaker is een eigenzinnig, interdiciplinair theatergezelschap opgericht in 2016. In onze voorstellingen lopen feit en fictie op magisch-realistische wijze continue door elkaar. Het leven is niet eendimensionaal, maar een zoektocht, een poging. Onze projecten zijn een ode aan die poging. Daarmee leggen we de menselijke onmacht bloot en tonen een nieuwe magische werkelijkheid. Daarbij halen we alle theatrale middelen uit de kast en worden theaterregels overtreden, allemaal om jou ervan te overtuigen dat de werkelijkheid vaak wonderlijker is dan een verzinsel. In 2018 ontving artistiek leider Karlijn Kistemaker de Charlote Köhlerprijs van het Prins Bernhard Cultuurfonds en in 2019 kregen we voor Missie Márquez in Colombia de BNG Bank Theaterprijs.

Contact opnemen

Neem voor boekingen en andere informatie contact op met Karlijn Hemmer, zakelijk leider van Kompagnie Kistemaker via info@kompagniekistemaker.nl of 06-34288525

.

Neem voor publiciteit contact op met Michelle Roos, publiciteitsmedewerker van Kompagnie Kistemaker via publiciteit@kompagniekistemaker.nl of telefoonnummer 06-23938832.

Aanmelden nieuwsbrief

Laat niets meer aan je neus voorbij gaan en meld je hier aan voor onze nieuwsbrief! We delen het nieuws met je... als er nieuws is! Dus geen strak getimede wekelijkse of maandelijkse post, gewoon het wel en wee van Kompagnie Kistemaker + bizarre nieuwtjes en speeldata in je mailbox op het moment dat het relevant is. Aanmelden maar!

missie marquez