Missie Márquez Op weg naar het einde (10, 11 & 12)

Kompagnie Kistemaker is terug met de apocalyptische finale van hun succesvolle theaterserie Missie Márquez, geïnspireerd op het beroemde boek Honderd jaar eenzaamheid van Gabriel García Márquez. 

Reis samen met Kompagnie Kistemaker naar de allerlaatste pagina van Honderd jaar eenzaamheid. Een voorstelling in de vorm van een exclusieve bustour met maar één doel: de missie voltooien en eindelijk grip krijgen op het boek dat wordt vergeleken met de bijbel. De route leidt door de stad, richting het zuid-oosten en dan via Zoetermeer in één ruk door naar Griekenland. Onderweg is er regen voorspeld, een bui van vier jaar, elf maanden en twee dagen. De lucht wordt zo vochtig dat de vissen door de ramen naar binnen kunnen zwemmen.

Maak je op voor een literaire tocht door de wonderlijke wereld van het boek, parallel aan de werkelijkheid van het hier en nu. Een advies: blijf tijdens de rit in de buurt van de chauffeurs, zo komt iedereen veilig aan op de plaats van bestemming.

Missie Márquez is een 12-delige theaterserie geïnspireerd op het beroemde boek Honderd jaar eenzaamheid van de Colombiaanse schrijver Gabriel García Márquez. Door een speling van het lot is theatermaker Karlijn Kistemaker onlosmakelijk verbonden met dit meesterwerk: haar oudoom Kees van den Broek maakte de Nederlandse vertaling en zij erfde de royalty’s. Nu is het Karlijns missie om samen met haar kompanen een theatrale vertaling te maken van het boek.

De delen 10, 11 en 12 worden als drieluik op één avond gespeeld. Het is niet noodzakelijk om de vorige delen gezien te hebben. Aan het begin van deze de tour word je door onze gidsen volledig op de hoogte gebracht. 
Concept, tekst & spel: Karlijn Kistemaker
Spel: Simon Heijmans, Inge Smit, e.a. 
Scenografie: Calle de Hoog
Dramaturgie: Céline Buren
Grafisch vormgeving: Frank & Michiel
Publiciteit: Michelle Roos
Zakelijke leiding: Jimmy-Pierre de Graaf

missie marquez